top of page
HH-square-1.jpg

Stress

er vor tids nye folkesygdom. Stress er et paradoks fordi vi har al den nyeste viden, alle de rigtige redskaber til at håndtere stress og ledere der vil påtage sig ansvaret. Paradokset er at vi ikke har ikke kunnet forhindre at en trediedel af den voksne befolkning har daglige stresssymptomer. Problemet med stress er ikke at afhjælpe symptomerne. Det er at opdage det i tide så vi kan gøre noget ved det. 

Her er DIN plan

Book en tid. Du får tilbudt en aftale indenfor en uge. 

Planen består af 5 samtaler: Første gang får du hjælp til at nulstille dit nervesystem. Du får nogle anbefalinger med hjem til at få ro på. Du får vejledning i, hvad du skal fortælle dit netværk og hvor du får dine ressourcer fra.

 

2. gang arbejder vi med din accept af stress og at skulle arbejde med at behandle stress. Du får evidensbaserede øvelser med hjem til at få mere overblik og få hverdagen til bedre at fungere.

 

3.-5. gang arbejder vi med hvordan du bliver klar til at komme på job igen. Hvad du skal aftale med din arbejdsplads og hvordan du får læring med, der kan undgå at du får tilbagefald. 

Vil du forebygge stress

Læs her hvordan du bruger Stress Detector til at forebygge stress, inden det udvikler sig til et problem. 

https://www.stressdetector.dk

bottom of page